Handla online via Nelly

Nelly är en av de större onlineklädesbutikerna i Sverige idag. Nelly riktar sig till killar och tjejer, mellan 18 – 35 år, och har ett stort utbud som ständigt uppdateras med nyheter från världens största modehus.

Hos Nelly finns en salig blandning av kläder från just stora modehus och Nellys egna kläder. Bland märkena kan bland annat Converse, Odd Molly, Hunkydory och Cheap Monday noteras.

Utbud

Utbudet hos Nelly är brett, och det som du söker i klädesväg bör du sannolikt kunna hitta här. Utbudet delas in i kategorier efter plagg, så som festklänningar, klänningar, toppar, tröjor, blusar & skjortor, byxor & short, Jeans, kjolar och mycket mer.

Bland annat finns fliken senast inkommet där du kan hålla dig à jour med det senaste från flera av världens största varuhus och märken.

”Missa inte”

Även en flik, Missa inte, finns att kika på. Här samlas bland annat topplistan (som man kan läsa mer om här under), påfyllda favoriter, presentkort och REA. Fliken om rea är för den som vill spara en del pengar – både snygga och billiga kläder finns här.

Hur mycket priserna är reducerade under reafliken varier mycket. I skrivande stund finns prissänkningar med allt från 9 till 43 procent. Ett annat sätt att spara pengar på är att ta del av en Nelly rabattkod, som finns att enkelt utnyttja på nätet.

Stora klädesbutiker, så som just Nelly, tenderar att ha fler av dessa typer av erbjudanden än mindre butiker. Ett annat sätt att komma undan lite billigare är att prenumerera på Nellys nyhetsbrev. I nyhetsbrevet ingår, förutom just nyheter, även mängder av erbjudanden.

Topplistan på Nellys

Ett verktyg att använda sig av, som inte alla klädbutiker har, är topplistan som finns på Nellys hemsida. Genom den kan man enkelt välja plagg där man nästan kan vara helt säker på att det inte slår fel med.

Givetvis ska man gå på egen smak och välja det man tycker är snyggt, men med hjälp av topplistan kan man åtminstone få en del inspiration. På topplistan samlas alla typer av plagg – klänningar, skinnjackor, byxor, playsuits och baddräkter bland annat.