Röd Skinnjacka Dam

Skinnjacka Dam Röd
Skinnjacka Dam Orange
Skinnjacka Dam Rosa


Röd Skinnjacka Dam – De röda skinnjackorna är på snabb uppgång inom modet. Allt fler får upp ögonen för dessa jackor som finns i mängder av nyanser och modeller. Den som verkligen vill synas väljer någon av de knallröda modellerna som ofta inte bara drar till sig blickar tack vare färg utan även är lite mer tuffare modeller. Röd är numera i popularitet precis efter de klassiska färgerna på skinnjackor som brun och svart.

Men röd färg behöver inte betyda att man vill synas och märkas. Både de blodröda och mörkröda finns i mer ”nedtonade” varianter. En blodröd skinnjacka tillverkad av oxskinn upplevs genuint och naturnära och kan med fördel (i likhet med de mörkröda) både användas vid mer formella tillfällen som vid enklare tillställningar.

Förutom att jackan passar i flera tillfällen och nästan året runt är fördelen att den håller i flera år. Var noga med att behandla jackan väl, och detta gäller alla skinnjackor, om man två gånger per år smörjer in dem med avsett skinnfett så kommer skinnets egenskap att vara vattenavstötande finnas kvar många år vilket är det avgörande för hur länge jackan håller.


Skinnjacka Dam Röd
Skinnjacka Dam Orange
Skinnjacka Dam Rosa