Så matchar du skinnjackan med basgarderoben

Skinnjackan är plagget som faktiskt aldrig går ur tiden. Äger du en skinnjacka som är 20 år gammal eller har du just köpt en helt ny spelar ingen roll, den är lika trendig ändå. En kortare skinnjacka i bikermodell, en klassisk skinnjacka eller kanske en skinnrock. Oavsett vilken stil du föredrar står sig en skinnjacka genom modevärldens alla svängningar och utmaningar. Har du investerat i en skinnjacka kan du känna dig lycklig, den kommer att hålla för alltid!

Tidlös svart skinnjacka

Att bära upp en skinnjacka på ett snyggt sätt kan alla göra men det finns några bra tips för att framhäva den. Ofta pratar man om att ha en bra bas, några få plagg som kan kombineras för att passa både till vardags och till fest. Utifrån basen kan vi sedan variera med smycken, smink och frisyrer efter tillfälle.

Vi börjar inifrån och ut med garderobens viktigaste innehåll.

Varje outfit börjar med underkläderna
Ja, underkläderna är viktiga!

Eftersom vi vill att fokus ska ligga på looken i stort behöver vi inte hålla på och krångla med push ups eller andra obekväma bh:ar. En minimizer bh är framtagen för komfort och stöd, något som alla kvinnor efterfrågar oavsett om man har stor eller liten byst.  Så – sköna underkläder, en minimizer eller en vanlig t-shirt bh räcker gott och väl.

Jeansen
Plagget som finns i de allra flesta garderober, som också lämpar sig utmärkt att matcha med skinnjackan. Till vardags eller till fest är jeansbrallan ett återkommande och hållbart plagg som finns i en uppsjö av olika modeller och tvättar. Alla har vi våra favoritjeans!

Toppar i svart och vitt
En neutral t-shirt eller långärmad topp i svart eller vitt funkar alltid och även om det kanske låter lite tråkigt så finns det tusentals modeller att välja mellan i denna kategori. Fördelen är att såna här plagg är tillverkade i mjuka och sköna material. Fladdrig eller tight – du väljer det som passar dig och din skinnjacka. Att låta basen vara neutral kommer att framhäva jackan till sin yttersta spets.

Kan du checka av dessa plagg i din garderob har du en stålande bas, som passar både till vardags och till fest. Schyssta underkläder, ett par sköna jeans och en enkel och neutral topp. När du sedan slänger på dig skinnjackan är du redo att möta dagen oavsett om du ska till jobbet eller på tjejmiddag.