Skinnjackor – Fler Färger

Skinnjacka Dam Grön
Skinnjacka Dam Blå
Skinnjacka Dam Gul
Vit Skinnjacka Dam

Skinnjackor – Fler Färger – När skinnjackor började bli populärt på 50-talet var det i stort sett bara bruna och svarta jackor som såldes och detta till killar i övre tonåren. Men allt förändras med tiden (som tur är…) och idag är det minst lika vanligt att kvinnor har skinnjackor som män. Utbudet för dam skinnjackor är även större och då inte bara i olika modeller utan även i olika färger.

Den som tröttnat på den klassiska svarta skinnjackan kan med fördel titta på någon av de andra färger som dykt upp på marknaden de senaste åren. Röd är den färg som är populärast efter svart och brun men även andra färger har kommit starkt.

De som söker på dam avdelningen kan lätt hitta skinnjackor i olika färger eller nyanser. Här finns allt på skalan, från helvit och beige till de mer starka färgerna som grön, orange eller blå.

Tidigare var frågan vilken modell som man ville ha av den bruna eller svarta jackan. Idag är det snarare färgen som är det som i första hand styr. Sedan letas en modell fram som passar i just denna färg. Så nästa gång du köper en skinnjacka – tänk nytt, tänk annorlunda, våga tänk utanför svart och brunt – Tänk FÄRG, vit eller flerfärgad, uppseendeväckande orange eller en somrig grön skinnjacka.


Skinnjacka Dam Röd
Vit Skinnjacka Dam
Skinnjacka Dam Rosa
Skinnjacka Dam Grå