Studentpresenter

Nu är det här inlägget lite väl före rätt tid, men när studenttiderna väl rullar in och man inte tänkt till så kan man hamna ganska så ordentligt i ett idéträsk.

Som förälder till en blivande student känner man kanske lite att man vill ge något hållbart, användbart och speciellt. Har du inte en dotter som ska iväg på en resa eller som bestämmer sig för att flytta hemifrån på momangen så är kanske inte pengar och serviser det mest minnesvärda att ge. Men vad som faktiskt kan vara riktigt, riktigt minnesvärt är en skinnjacka. Och just skinnjackor är alltid moderiktiga. En skinnjacka av ordentlig kvalitet kan hänga med ett bra antal år in i framtiden om man tar hand om lädret.

Som alltid när man ska köpa ett plagg i present gäller det att pricka rätt i smak och storlek och det är väl alltid det som är lite svårt med sådana presenter. Det viktiga att komma ihåg är ju att det ska gå att återlämna jackan om storlek eller stilen inte är rätt – så se till att komma överens om detta med butiken vid köptillfället. Just studentpresent känns ju kanske lite extra viktigt att få till rätt. Det är ju en av de mest speciella livspunkterna man går igenom.

Kom ihåg att tänka på att utgå ifrån mottagaren av presenten. Vad har de för stil? Intressen? Om en skinnjacka inte är vad du tror skulle gå hem kan jag rekommendera att ta en titt på den här sidan som hjälper dig hitta studentpresenter. Det är en sida full med tips på olika presenter, inte bara för studenter, men också för de som tar examen! På sidan kan man hitta alltifrån klassiska presenter till sociala och användbara presenter. Sidan tipsar om presenter för både stora och små plånböcker så den rekommenderas varmt för den vilse presentletaren att ta en titt där.

Avslutningsvis så bara ett lycka till alla föräldrar och närstående i era presentjakter!