Om

OM Skinnjacka Dam

Välkommen till Skinnjacka-Dam.se – sidan för alla damer, kvinnor, tanter eller tjejer som söker en snygg skinnjacka. För på denna sida har vi samlat ett mycket stort utbud av skinnjackor vilket gör att både den unga coola tjejen i tonåren och den äldre damen kommer kunna hitta en jacka som passar i både smak och modell.

Det första många bestämmer sig för är val av färg och tyvärr är det fortfarande många som enbart tittar på de svarta skinnjackorna. Visserligen har färgen varit populärast under mycket lång tid och är det fortfarande men andra färger kommer starkt på marknaden och blir allt vanligare. De som vågar lämna den trygga klassiska färgen kan välja mellan röda, blåa, gröna, gråa och till och med vita jackor. Här finns alltså en färg för varje smak.

Det andra som många tittar på är om den är figursydd och kort eller klassiskt rak och lång. De figursydda jackorna är överrepresenterade i damutbudet medan det är ungefär lika mellan de två modellerna för herrarna.
Sedan är det bara att välja om man vill ha fransar, skärp, nitar, muddar, tryck o.s.v. Oavsett kommer du troligtvis att hitta en jacka som uppfyller dina kriterier på denna sida. Välkommen att titta själv.


Länkkataloger:

1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg